2021-04-28 1225 浏览
之前同屋企人食过几次都觉得几好食,但隔咗半年上星期再去就真系好无奈又惊讶!食物方面,我食一个牛猪set加钱$33配日本鲜蛋饭。五花脯猪几好食有油香但牛扒就熟晒好韧、切件甘薄同鐡板上就越煎越熟🙈我已经即时拎开咗啲牛但都救唔到。薯仔沙律足料好食有口感、蒸蛋就偏淡、而我碗加多十几$的生蛋饭就更淡而冇味😢我妈嘅饭都吓亲我🙈八九十蚊个餐粒蛋竟然变晒形、睇嚟餐厅对食物外表要求较低。甜品方面叫左抹茶蕨饼$4x🙈omg系最失望。蕨饼应该系有口感烟烟韧韧但这次是实身粉粉的🧐冇口感可言,抹茶味就浓嘅。服务方面,有个副经理佢有很重的内地口音又讲得快、我都听得吾太清楚佢讲咩更何况我年过六十的父母,佢仲要冇耐性好恶、我爸听唔清楚佢讲咩要重复多一次佢就燥底黑面。而其余两位内地待应就上错左两次食物、见到副经理再教佢地睇单。

甜品方面叫左抹茶蕨饼$4x🙈omg系最失望。