·中环街市人气旺盛白兰树下Gin 之选🍸🍹但不愉快经历👎🏽👎🏽👎🏽唔会再有第二次🌚🤦🏾‍♀️💛💔💔💔💔💔~~~~~~~~1️⃣Basil Smash($118)*系Classic long drinks其中一款,味道淡啲,Gin味无咁重,几啱女士口味💁🏽‍♀️全部酒都系白兰树下底,加lime juice🍋, simple syrup shaken同fresh basil,饮落都几清新,有块薄荷叶喺度衬托下,几fresh唔错👍🏽👍🏽😌😌😌(score: 4/5)·2️⃣Perfume Martini($148)*系其中一款Classic short drinks,Gin味重啲,白兰树下Gin底,加dry Vermouth stir over with lemon zest同green olive 🫒,岩哂dry口味既朋友👍🏽👍🏽(score: 4/5)·•其他:*所有饮品都系嗌完即刻俾钱🤌💰,跟着Bartender就会帮你去炮制饮品🍸🍹🥃*最有惊喜系原来中环街市地下个层嘅所有舖头嘅食物都可以透过枱前既QR code落order,喺网上俾埋钱,佢有个预计送餐时间,差唔多时间就会有人亲自送餐过嚟,呢个谂
中环街市
人气旺盛
白兰树下Gin 之选🍸🍹
但不愉快经历👎🏽👎🏽👎🏽
唔会再有第二次🌚🤦🏾‍♀️
💛💔💔💔💔💔
~~~~~~~~
1️⃣Basil Smash($118)
(score: 4/5)
2️⃣Perfume Martini($148)
(score: 4/5)

其他:
*最有惊喜系原来中环街市地下个层嘅所有舖头嘅食物都可以透过枱前既QR code落order,喺网上俾埋钱,佢有个预计送餐时间,差唔多时间就会有人亲自送餐过嚟,呢个谂头真心唔错👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽👏🏽😆😆😆
*即系其实如果白兰树下𠮶度冇位坐,可以去其他舖头嗌野食,扫QR code order番白兰树下嘅酒都可以😌
🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
*但体验最差嘅系店员无通知我地last order,完全冇问到我哋仲有无野order,其实白兰树下收10点都唔紧要,但last order问吓客人仲有冇野嗌,呢啲系好基本嘅事呀🤬🤬🤬
*结果去到9:35p.m.左右,QR code买完嘅小食送到黎,于是我哋仲想嗌啲drink,应该系经理既「M」经理就同我哋讲已经过咗last order无得再嗌,首先佢冇通知我哋last order已经好不满,冇谂过黎到净系饮一杯🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️问佢可唔可以酌情俾我哋嗌埋,话唔得,都明唔想难做,再同佢讲啲小食嚟咗又冇嘢饮比一shot黎得唔得,又话好,最后佢公器私用同啲朋友喺度饮shot,咩都冇比到我地!🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️同埋呢个时间之后我地仲见到隔离枱嘅人都仲有攞卡俾钱去order嘢饮,而bartender 都有整俾佢地,简直觉得系俾人揾笨🤬🤬🤬,最后相入边嘅炸鱼皮同埋牛告就咁干梗左佢🌚🌚🌚🌚🌚🌚同埋呀「M」经理跟本成晚工作期间都系不断公器私用,垃圾!😪😪😪
*其实小编都好少打啲咁样嘅负评 post,但今次真心好嬲!为咗佢我以后嘅食评post俾分都会加分「服务」呢个items,真系多谢哂呢次俾钱买难受😪😪😀😀😀大家去之前都谂清楚,完全唔会再有下一次! Bye👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽

评分👑
卖相:✨✨✨
味道:👅👅👅
价钱:💰💰💰💰
服务:🤵🏽‍♂️
推介:⭐️
(5分满分)
~~~~~~~~~~
Basil Smash
Basil Smash