2023-05-20
当日预订了 14:00, 一行三人 13:55 已到达并入内向职员提供预订资料, 但未有吉枱便叫我地出去等一阵, 等到两点见有客人离开, 原本以为执好枱后会叫我地入内,但等到 14:15 见职员已执好枱也不是很忙, 不过都无叫我地入去, 我爸便入去问, 个职员先翻查资料叫我地坐低.........我地点了三份午餐, 食完后上甜品, 到了 15:00 我地还差少少先食完, 但个职员已拎张单过黎放系枱面讲左句 "多谢 752 蚊" 跟住企系附近等我地埋单, 我地知用餐时间系一个钟, 我地预订时间系 14:00, 但佢地本身迟俾枱我地, 当时除左我地只有一枱客, 唔明点解咁急要我地埋单, 跟本都未食够一个钟, 我地系真系未食完唔系坐系到霸住张枱, 难得同爸妈食饭, 后悔黎左呢度, 观塘还有很多选择, 不会再来!