2022-06-14 316 浏览
睇个名就知佢哋主打罗宋汤🍴~ 入到去发现原来款式都几多元化😱!港式,中式,西式样样有齐晒😍,仲有素食之选💚,小食🥟 同甜品🍮 非常适合一家大细嚟食嘢🐷 餐厅环境十分阔落,虽然唔多座位但枱与枱嘅距离都有1.5米🫣🥘 全日自选配搭汤面套餐 $82 我哋拣咗海派牛腩罗宋汤🍲配米线🍜加溏心蛋🥚 鲜红色嘅番茄汤低卖相非常吸引🥰~ 上菜时已经闻到好香浓嘅番茄味🍅 汤料方面除咗有牛腩之外仲有椰菜🥬同萝卜,够足料👍🏻 牛腩煲得够淋身,而蔬菜索晒番茄同汤底嘅味道🥫,食落去酸酸maymay咁十分开胃!另外米线嘅口感都唔错,硬软度适中😌 溏心蛋就无咩特别,正常发挥😄 推介!🥩 俄国牛柳丝饭 $88 牛柳丝够软嫩而且份量都算合理😊 整体味道超级香浓,拌饭一流😗 不过比起套餐就略嫌价钱贵咗少少啦!

🥘 全日自选配搭汤面套餐 $82

🥩 俄国牛柳丝饭 $88