2021-06-21
之前系其他分店食过 觉得一般 今次俾多次机会佢啦 点知又令人失望😥 今次系三点三下午茶 不过呢个tea就唔太推介啦😐下午茶选择都算几多嘅 有汤粉面𠮶啲 不过都系想食啲茶记啲嘅下午茶 咁就叫咗个 瑞士鸡翼捞公仔面 配薯条伴多春鱼 捞公仔面真系搞唔掂 个面真系林到不能再林 完全系一pat野咁😩 酱汁就甜甜咸咸咁啦 瑞士鸡翼算系正正常常嘅 炸野方面就少少油啦 多春鱼都几重雪柜味 真系唔推介炸物炸鸡髀薯条配西多士 只鸡髀卖相唔得之余 仲好细只好干身☹️ 西多士就唔够热 不过薯条上面洒嘅除咗盐之外仲有啲胡椒粉 算系冇咁单调 平日好钟意食炸髀嘅我真系觉得有啲失望🙍🏻♂️饮品就正正常常啦 热奶茶多奶同热柠茶☕️下次要食tea就绝对唔会再嚟㗎啦 相信葵芳都仲有其他好食啲嘅餐厅😕 唯一好嘅就系算系坐得几舒服啦 有好多卡位可以拣
饮品就正正常常啦 热奶茶多奶同热柠茶☕️