(非会员)
2009-03-15 15 浏览
今日和朋友一起来这里吃Lunch其实想去隔离个间咖啡餐厅, 但由于人太多, 见到呢间有位又好似几多人帮衬就试下la其实好耐之前同朋友食过一次, 劲难食之后就无来la, 呢次再帮衬系有小小希望佢已经改善左$28 焗海鲜饭, 包野饮, +$5先有汤和餐包首先讲下野饮, 个朋友叫左杯咖啡, 一睇个样, 似系三合一咖啡又淡又无香味...-_-0 个friend饮左2啖就无饮la跟住到个汤, 似罐头汤, 拿过来时仲要倒泻哂系碟边个焗海鲜饭, 味道都勉强过得去, 但d料系好小, 同埋d炸鱼唔系普通食开既味道...好似求其炸左之后加左d味精可能去隔离个间咖啡餐厅, 有很大的比较, 隔离个间咖啡餐厅系即磨超级好味既咖啡, 糖奶都比你自己调, 饮品仲有好多选择, 个环境其实都唔差好多, 但人地干净d, d野食系feel到佢地有"心"去整, 个汤都用足料ga, d侍应系d后生既女仔, 但d态度都ok ga, 但呢间烧扒屋就差好远啰, 所以我以后都会去返隔离个间咖啡餐厅。
今日和朋友一起来这里吃Lunch
$28 焗海鲜饭, 包野饮, +$5先有汤和餐包

跟住到个汤, 似罐头汤, 拿过来时仲要倒泻哂系碟边