2017-12-10 199 浏览
隔离team请了新小鲜肉同事,因为同一个老板都要请埋我呢d无谓人去,免费餐有得食就去啦,咁多嘢讲🤔呢道上菜次序有d特别,前菜都系食到如火如荼先出现,青木瓜味道较淡,冇咩特别🤔炒粉丝味道都系较淡🤔同事嘅猪扒饭份量好少,味道冇咩特别🤔大家乐的一哥猪扒比较出色Fusion菜嘅特式就系你永远唔知点解佢会一间泰国菜馆见到有隔离DAn ryan先有嘅嘢出现🤔吃ribs还是去dan ryan吧我呢个先经典,上菜已经慢,仲要唔热,个味我分唔到系茄酱定我叫果个冬荫功味🤔隔离team呀姐长期大赞呢道甜品出色,尤其那个斑兰的面头系斑兰慕丝,不过不失,下面果个椰青大菜糕,真系硬过我膝头🤔唔明点解咁贵都有人食唯一一个ok的是tiramisu 上的Thai milk tea ice cream

炒粉丝味道都系较淡🤔

同事嘅猪扒饭份量好少,味道冇咩特别🤔
大家乐的一哥猪扒比较出色

隔离team呀姐长期大赞呢道甜品出色,尤其那个斑兰的