2018-08-31
钟意食刺身嘅朋友应该都听过鉄人旨花呢个名😻😻😻之前食过佢位于铜锣湾嘅分店🍵🍜🍱🍣🍤今次去西环顺便试埋佢另一间分店🥢🤩西环分店较铜锣湾细间但地方布置得好有心思😽😽啲座位日本风十足超靓🇯🇵有种置身日本嘅感觉⛩✈️🎎.三文鱼亲子丼🍱🐟三文鱼爱好者表示大爱😍😍😍啲三文鱼十级厚,油脂丰富😋咬落虽然唔算爽口腍腍地,但都系新鲜嘅,最紧要份量十足,三文鱼铺满左成碗饭👍🏻👍🏻👍🏻开心死🎉鱼子一粒粒,喺口中爆开嘅感觉超正😍食落有少少咸味,送饭一流🤤🤤🤤推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5个👍🏻为最推介).杂菜海鲜窝(猪骨汤底)🥦🐟怕辣拣左猪骨汤底😜好好饮!!!汤底奶白色,味道浓郁,煲嘅时间越长越好味😍😍😍有大量杂菜🥦🥒🌽🥕🥔唔会全部系肉类咁滞,睇落健康好多😎😎鱼头有煎过先摆入汤底,肉质嫩滑👍🏻仲有一大堆新鲜嘅海鲜俾你自己放入汤底🦐🦀🐟🐚建议唔好渌太耐,口感会更加好🤣🤣🤣推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5个👍🏻为最推介)
之前食过佢位于铜锣湾嘅分店🍵🍜🍱🍣🍤
今次去西环
顺便试埋佢另一间分店🥢🤩
西环分店较铜锣湾细间
但地方布置得好有心思😽😽
啲座位日本风十足超靓🇯🇵
有种置身日本嘅感觉⛩✈️🎎
三文鱼亲子丼🍱🐟
推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5个👍🏻为最推介)
杂菜海鲜窝(猪骨汤底)🥦🐟
推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5个👍🏻为最推介)