2019-06-10 407 浏览
想系铜锣湾揾间野食好食,又有wifi上到网既cafe,可以静静地坐下做下野,其实真系唔容易。谂黎谂去结果都系番番咖啡弄😂虽然佢个餐牌同上一次黎既时候转左少少,但系都唔会影响到我不变既选择😂冰酿咖啡,净系加奶,已经中和到咖啡既苦涩味,更带出咖啡本身既香味。我次次都嗌既菩提子,见到佢软化血管呢个功效已经心心眼,再加切晒片既生果,绝对系high class既感觉。不过今次姜味太重,有啲辣。总汇三明治,次次见到就😍就嗌,但系又次次都唔记得系好大份,每人食一件已经够皮。烤鸡pizza,嗌完本身有啲后悔,因为想转番窝夫,不过最后都系觉得一试无妨。男友食到lam lam脷,不过我就觉得酱汁太浓味,食唔到鸡味。

谂黎谂去结果都系番番咖啡弄😂

冰酿咖啡