2017-06-14
这间秋樱屋开业不久,已经很想要去尝试,不过每次途经餐厅都发现非常多人。今次6:45左右就去到,幸好的是不用排队,即时可入座,终于一尝所愿。这次同行只有我跟弟弟两人,因为当时还未有太多人到来,侍应安排我地坐4人位,非常舒适。先讲讲现场环境,感觉非常适合一家人嚟食,好有亲子餐厅感觉~空间感颇大,环境宽敞舒适,岩倾计聚餐。忌廉杂菇烟肉意粉配温泉蛋 $76忌廉味香浓,配埋蛋汁整体味道唔错~而且配料够多,感觉都好丰富。唯一美中不足就系,食落系冻的,唔够热,如果可以再热D,感觉应该更滋味!香炸鸡翼脆香薯角 $42呢个我真系要比个赞~极力推介!!!!食落口,非常香口又脆,好明显系即整即炸,热辣辣好好味~份量都算多,有4/5只鸡翼~都真系食唔停口!夏威夷果仁酱班戟 $70对于喜欢食甜品的我,嚟到当然要试呢度大热的班戟!呢度有好多款班戟可供选择,咸甜都有,岩晒唔同人的口味~见到呢个「夏威夷果仁酱班戟」,睇落好似好多酱,好漏咁...但食落系少少甜味,加上粒粒果仁,口感好丰富,而且班戟少少厚身,食完感觉仲想再食!!!!整体嚟讲,呢度系几适合一家大细食~因为仲有儿童餐叫,而且有玩具送返比小朋友!家长带
先讲讲现场环境,感觉非常适合一家人嚟食,好有亲子餐厅感觉~
空间感颇大,环境宽敞舒适,岩倾计聚餐。
忌廉杂菇烟肉意粉配温泉蛋 $76
香炸鸡翼脆香薯角 $42
呢个我真系要比个赞~极力推介!!!!
食落口,非常香口又脆,好明显系即整即炸,热辣辣好好味~
份量都算多,有4/5只鸡翼~都真系食唔停口!
夏威夷果仁酱班戟 $70
对于喜欢食甜品的我,嚟到当然要试呢度大热的班戟!
呢度有好多款班戟可供选择,咸甜都有,岩晒唔同人的口味~
见到呢个「夏威夷果仁酱班戟」,睇落好似好多酱,好漏咁...
整体嚟讲,呢度系几适合一家大细食~
因为仲有儿童餐叫,而且有玩具送返比小朋友!家长带小朋友嚟的话绝对唔使担心~
整体感觉食物唔错,唯一觉得系饮品方面较少选择,如果可以有更多会较好!!!!