2011-09-27
从来未试过食饭受气要受到甘架!!!!之前去食过呢间野觉得吾错, 但经过今晚我一定吾会再去呢间野食野!!先讲食物, 叫左个沙律同两个饭, 沙律味道都ok, 芦笋吾会有苦涩味, 但下面就收埋左小小好似烂烂地的菜...如果无的话更好...牛肉石锅饭黎到, 个锅明颢吾够热...因为d牛肉炒极都吾系好识熟....仲要食左成个都吾见有饭焦...可想而知佢个锅的热度系点....野食讲完, 到讲差到极的服务.....首先, 黎左d野食明明系无任何餐具, 都无谂住俾餐具我地!? 我地吾出声问个侍应拎, 佢都无谂住理我地!!第二, 第一个黎的沙律个女侍应半只手指公向插左向D沙律酱上面, 甘我都当系在所难免, 避开果个位吾食就算了!第三, 落单又漏单, 明明叫左两个一样的饭, 但剩系黎左一个, 见食左1/3 都仲未黎,同果d侍应讲话我地嗌左两个黎得一个, 佢话系呀, 嗌左两个呀, 之后又话吾系, 得一个, 我地同佢讲甘漏左单, 剩系答 "哦" , 之后吾理走左去!? 第四, 同个侍应讲俾茶我地, 又话好, 转头返黎又话 " 等下先啦,转头先再俾你!" 但系到我地走都一杯茶都无俾我地!! 但系其他台都有啰!
野食讲完, 到讲差到极的服务.....
第四, 同个侍应讲俾茶我地, 又话好, 转头返黎又话 " 等下先啦,转头先再俾你!" 但系到我地走都一杯茶都无俾我地!! 但系其他台都有啰!!!
成晚的服务态度真系差到火都黎埋!!!!!!
到我食晒d野个侍应先走返黎话 "其实你系咪想话漏左一个饭!?" , 讲左甘多野, 佢竟然甘同我地讲? 我地真系嬲到震话吾要呀!!!
仲要起身去埋单果下个侍应对住我 "折" 一声!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呢D系咩态度!? 讲真成场有5个侍应向度, 而且大部份客系我地坐低之前已经向度, 系向度倾计, 但佢地的服务态度仲可以系甘真系叹为观止呀~!!!
我真系忍无可忍!! 向门口同个睇去应该系话士人的人讲我好不满佢地的服务态度! 佢对我讲话有员工对我 "折" 一声吾太相信甘...但佢俾我的答覆系会严正处罚果D员工, 仲话下次再去俾特别的野送返俾我地!? 但讲真, 我真系吾会再去呀!!!!!同埋我吾觉得佢会认得我地啰!
总结就系, 野食吾系特别! 但呢度系俾钱买难受的地方!!! 吾去好过去!!! 真系不知所谓到极点的餐厅!!!!!