2018-02-12
今日六点几钟入到去,个外籍侍应已经冇反应企喺度,讲咗好多次我哋订咗几点几多位,佢都系听唔明。我哋个小朋友肚饿,之后问佢有冇一啲side dishes可以叫先,个男经理已经好冇礼貌咁话:「已经写晒系个manual 度!」咁好啦我叫左个芝士配新薯既前菜,个份量上到台细到简直令大家发呆,配上两粒只有波子棋咁细嘅新薯!之后到佢递上面包篮,想叫佢比多块面包比小朋友,个外籍待应喺度黑口黑面,叫佢哋俾杯水,都扰让左好耐先至拎到!佢哋嘅服务态度已经令到我哋觉得好乞人憎,所以我哋谂住叫两个芝士火锅快啲食完走人,到佢埋单𠮶时,个好冇礼貌嘅经理同我地讲要收多$45,因为叫唔够,我哋好有礼貌地解释比佢听因为服务态度好差,真系食得好唔开心!佢仲要好串咁还拖及不停驳嘴!瑞士餐厅系我哋嘅印象一直都好好,同埋好好食!但自从搬咗舖位同埋请咗呢班员工,我真系要将佢啲列上黑名单!