餐厅: 海港酒家
资讯:

想带屋企人黎食饭之前一定要睇左呢篇食评😡😡未试过食餐饭要受气!仲要系成间酒楼啲楼面既态度都咁差!公平啲讲句,佢既野食唔系话一文不值,唔系特别好食,但真系受气受饱!知道大家同屋企人食野最紧要系食得开心💕但黎到呢到真系多谢佢地比左一个咁唔愉快既经验我地😭落单之前都知佢地系有两款牛仔粒!名系似!但系配料完全唔同,已经特别打番开佢地个menus 比个楼面睇番系边样😊但系落完之后,佢地自己发现落错左!我地话拎番个menus 留意番叫左个紫罗牛柳粒! 我地都知忙中有错系正常,打番清左张单系冇问题😊到上菜个阵一睇就知佢地黎错左个薯仔蜜桃牛柳粒,我地话黎错左!侍应A 就话食呢个啦!好食架!仲话冇错仲话要拎本menus 黎对,我地当然话好! 佢一睇就知冇得话一样!冇左紫姜得薯仔,好似讲唔通!叫埋侍应B黎话系岩架,仲要同我地对张图话系一样😭😭😭我地话你出错左㖞😣你个名一个系写薯仔!一个系写紫罗㖞!佢先死死气话要煮过!成程系到怪我地,佢地上错菜仲要闹番个客😳海港呢间野我知佢多分店,不过如果再有人谂住带屋企人去食餐开心既饭!我劝大家唔好简呢间酒楼😭😭😭😭⋯⋯真心为大家好先打呢篇评论,因为打多一粒字都浪费时间!
想带屋企人黎食饭之前一定要睇左呢篇食评😡😡未试过食餐饭要受气!仲要系成间酒楼楼面既态度都咁差!公平啲讲句,佢既野食唔系话一文不值,唔系特别好食,但真系受气受饱!知道大家同屋企人食野最紧要系食得开心💕但黎到呢到真系多谢佢地比左一个咁唔愉快既经验我地😭