2021-08-19 829 浏览
呢度啲职员简直不知所谓,一开始不停出错将隔离枱野食放上黎,每次讲唔系我地就会换黎说话同黑面!!我地自己剔完野食比佢入单,成件事看似正常,但原来d员工有眼疾而且请返黎只可以叫佢地行行企企上到枱野饮变左桂花酒,但佢哋永远唔系自己错,有错都系客错,因为入𠮶张单上面有再黎叫左鱿鱼变咗虾,收又收咗我哋虾嘅价钱,竟然换黎一声又一声“你哋自己唔落系你哋自己错” “你哋自己唔入单系你哋嘅问题”!!听到成枱人火到嚟最搞笑系佢要将我哋成锅拎走,为咗加番鱿鱼同夹走啲虾,我哋当然唔畀佢拎走啦,因为唔知道佢会加啲咩料,最后佢喺我哋面前拎起筷子拎起一个碗喺我哋锅嘢入面逐只虾由锅底夹返出嚟,仲反覆睇下有冇漏网之虾呕心到一个点呢度啲人真系擦新我认知,除咗有眼疾之外我相信佢哋个脑都出现问题,完全唔知道自己做紧乜嘢讲紧乜嘢,但有一点值得赞嘅就系佢哋好团结,个个都认为佢哋自己冇错,错一定系客人,啲客人唔识字将虾睇成鱿鱼,又将桂花酒酿睇成普通桂花茶,btw呢度冇桂花茶order
呕心到一个点