餐厅: 牛奶冰室 (麗城薈三期)
资讯:

2024-08-28 38 浏览
等一支唔洗冲嘅奶 等左我20分钟 我先追 你地无唔好意思都无 仲要话你推我我推你 话有人霸住部机睇唔到漏咩 又话唔系你负责呢个位 我大大张单摆向枱 你唔睇我漏咩 机系死嘅 人系生嘅 变通唔识 等执啦 态度简直无法接受的恶劣 不是服务行业应有嘅态度 难怪依家无人想留香港消费个个北上 就因为有你地呢啲甘嘅侍应 你忙唔紧要 我都等左 20分钟啦 你地仲想我点 调转要我同你地道歉吗 我搞到你地忙嘅 漏左错左就认 唔好甘嘅态度对客 香港唔死就有鬼 有你地呢班唔咩人做做代表
态度简直无法接受的恶劣 不是服务行业应有嘅态度

2024-08-28
$38 (早餐)
  • 椰奶