2018-03-15 754 浏览
系尖沙咀谂住唔找地舖同人迫。见都八点了后就试下找间放题有无位。通常好食嘅放题都早早要订。打去呢间野问有无walk in 2位。佢已九唔搭八话只收现金。。。我再问。佢叫我直接上来。上到去污烟瘴气,本已觉唔对路。但见啲comment 都唔错,又费事落返去周围排队等位食饭。就谂住粗粗地食住先。真系中伏都不堪。日式放题加所谓铁板烧。。。。污烟瘴气唔好讲、啲野渣到下栏咁。食物唔新鲜、铁板烧食物又咸,牛仔骨真系比骨你。所谓和牛头系成旧肥羔。又无服务可言。。。叫极啲员工都情愿抺炉(抺完快啲收工嘛)⋯⋯无人愿理你、连炉都无人同你开。单又漏。食过好多间放题。平过佢嘅有好多。但绝对唔会咁嘅质素。请唔到人又唔愿入好少少嘅料。都唔愿比人。未试过食放题食唔够一粒钟已尽快想走人。怪唔得只收现金。明显个老板唔想比银行手续费。我平时都系CD-ROM 今次真要写食评出来。唔好有下个中伏。如果可以我会比负分。超失望!搅到个fd乜都无食过。我真系内疚!

我平时都系CD-ROM 今次真要
写食评出来。唔好有下个中伏。

如果可以我会比负分。超失望!
搅到个fd乜都无食过。我真系内疚!

2018-03-10