餐厅: 稻香 (皇室堡)
资讯:

2019-09-09 2272 浏览
一早就plan咗去九楼彩福饮下午茶,点知一时身痕,谂住改去五楼嘅稻香啦(之前都食过一次,不过平时大多都系去九楼彩福),点知。。。真系后悔莫及 ╮( ̄▽ ̄"")╭入电梯时都听到啲人话要去九楼,唔好去五楼,我都不以为意 (╯3╰) 上到五楼,一入去,我先知原来新装修过,摆设家私完全变晒。一睇menu,超级贵,小点廿一蚊,中点廿五(好似系)。心谂算啦唔紧要,好食就好了。自动添水,但不user friendly,我见枱枱都唔识用。我哋入座时间为两点三,星期日,点知我哋叫咩无咩!点搅!叫春卷,冇,叫薄餐,冇,叫煎萝卜羔,冇!四个人只系叫咗五个点心就冇心机了,都唔知拣咩好。鲜虾腐皮卷,翻炸再翻炸,好油,好难食。叉烧包,啲料好少。可取之处,就正如我阿妈话斋,得个包皮好白 (~_~;)乳鸽系特价,廿几蚊,Ok嘅,应该系即炸,但不太热,味道不错,最好味就系呢样。凤爪,不过不失。唔记得影肠粉(特价),系深圳𠮶只石磨肠粉,不是广东肠粉。埋单盛谓$206蚊,四位。呢间嘢,不单止冇嘢食,啲嘢只系average,咁贵,冇下次!

我哋入座时间为两点三,星期日,点知我哋叫咩无咩!点搅!

叫春卷,冇,叫薄餐,冇,叫煎萝卜羔,冇!

四个人只系叫咗五个点心就冇心机了,都唔知拣咩好。

鲜虾腐皮卷,翻炸再翻炸,好油,好难食。
鲜虾腐皮卷

叉烧包

乳鸽

凤爪,不过不失。
凤爪

唔记得影肠粉(特价),系深圳𠮶只石磨肠粉,不是广东肠粉。

埋单盛谓$206蚊,四位。