餐厅: 意樂餐廳 (嘉福商場)
资讯:

2021-01-13 677 浏览
肚饿谂住去买个热既焗饭食现场直接比CASH买外卖,拎左张(042号)飞因为系焗饭,我本身都预等15分钟左右冇问题,因为堂食人唔多 外卖得我一个点知一等就系 20几分钟,中间都有店员走出门口叫号码拎外卖,排我号码后面(43号,44号),但因为可能焗饭类会慢D 所以都冇为意到竟然叫到46号(30几分钟),迟过我买既都走埋先直接追问店员得未点知 原来应该一早已经整好 ,唔知放左系度几耐,但系就冇叫我个42号外卖,就咁求其放埋一二边我唔主动问真系可以放成世起到问个店员点解会咁,竟然就咁应我 「哦 唔好意思」就咁走左去真系岂有此理 试问一间冇电子号码显示牌既店舖 员工唔叫号码 我又点会知道自己个外卖已经拎得呢?天气冻到咁,个饭拎到返去已经冻晒啦!食鬼咩我又唔系经电话预先买,又唔系经外卖APP买,系现场买,点知号码又唔叫,个饭放左起到咁Q耐又唔重新叫一次 呢间野真系不知所谓!重点系 - 难食 !

到竟然叫到46号(30几分钟),迟过我买既都走埋
先直接追问店员得未
我唔主动问真系可以放成世起到
问个店员点解会咁,竟然就咁应我 「哦 唔好意思」就咁走左去
真系岂有此理 试问一间冇电子号码显示牌既店舖
员工唔叫号码 我又点会知道自己个外卖已经拎得呢?
天气冻到咁,个饭拎到返去已经冻晒啦!食鬼咩
我又唔系经电话预先买,又唔系经外卖APP买,系现场买,
重点系 - 难食 !
2021-01-13
35 分钟 (外卖自取)