听朋友推介 黎左食 点知伏到死 不知所谓 叫得重庆鸡煲 最基本要够辣 本来都惊太辣 所以叫左中辣 点知毫无辣味 问可唔可以加辣 呀姐话唔得 要加15蚊要辣汁 鸡煲唔辣点会好食?所以我加左辣汁 要大辣 点知所谓既辣汁就系鸡煲既汁....加埋落去 得个咸字 连谭仔嘅10小辣都冇...同老板娘讲 佢换左兜比我 同上一兜嘅分别就系多左好多辣椒 我惊咸所以净系笔左啲辣椒落去 点知都系咩辣味都无 再同佢讲 佢就比多兜我 又系好多辣椒 但系完全无辣味 佢就话无计 话系辣椒问题 食到成肚气 环境好差 冷气完全唔够 食到流晒汗 环境好唔舒服 服务态度极差 咸到阿妈都唔认得 真系唔洗钱都唔黎呀!唔会有下次仲好意思收我15蚊辣汁钱呢个价钱既鸡煲 元朗大把好食过十万倍
唔会有下次
仲好意思收我15蚊辣汁钱