第一次食辣野,真系食到著火我叫中辣但一d辣都冇 都算听到隔离枱问佢点解冇辣味冇麻感个经理答 你嗌呢个冇花椒系无麻感㗎但都冇理由连一啲辣味都冇㗎嘛如果我食烤全鱼我要自己落辣椒油我洗鬼食你啲椒咩 我不如去买甖潮州辣椒油返屋企捞饭食 都算 我叫土豆同腐皮 我食到一半都未见有 我就问经理 我叫个d配菜系咪食哂条鱼先开始落?佢答唔系个烤盘四角 自己摷下我摷哂成条鱼底都揾唔到土豆同腐皮 我又再问经理 个底冇㖞 佢去睇单先比两碟新既我到最后埋单$311(走前我计过冇加一既话系$270左右)但收多左$40芽菜金菇芹菜既钱我又同经理讲 咦!我冇叫加配菜(芽菜金菇芹菜)㖞 佢答我:咁你有冇食呀?哗个下即刻著左 你冇叫你落左单都应该好声气讲下 钱我都系会照比你 但明明系系地做错仲怪返我食左?搞到我食到背脊骨落(嬲得滞冇拎单)
第一次食辣野,真系食到著火

我叫中辣但一d辣都冇 都算
听到隔离枱问佢点解冇辣味冇麻感
个经理答 你嗌呢个冇花椒系无麻感㗎
但都冇理由连一啲辣味都冇㗎嘛

搞到我食到背脊骨落(嬲得滞冇拎单)
2018-08-20