(非会员)
2008-04-21 71 浏览
***昨晚食了一餐较差晚饭***我们6个人本应订了19:30位食晚饭, 想改早一小时去,都话无位招待我们, 无法啦照19:30去到, 点棻时, 个职员话不要食物名, 只要食物号, 我们叫了9个(送), 我地都怕佢搅错都同佢再对多一次. 来单时发现只有6个, 我地立即再同去讲, 之后又比张单我地对, 又系唔对, 足足对了3次才ok. 等了一会, 职员告诉我地你地点了某d(送)已没有了. o my god, 时间只系20:00已没有, 点做生意, 之后都听到其他人点菜时都话已沽清, 只下是我地点d(送)评语.:老水鹅(豆腐底) - 味到可以, 份量好少, 豆腐好少老水双拼(墨鱼,红肠) - 份量好少, 味到可以濠饼- 份量可以, 味到可以濠仔粥- 已叫大, 但份量好少, 味到一般上汤生菜- 可以, 份量可以古老肉- 不知所谓, 好难食, 成口粉, 份量好少, 不过食唔食都罢猪红- 可以接受, 份量可以龙仔蒸虾- 可以炒鸡粒(全名忘记了, 只记得有鸡粒底有d类似叶) - 可以***聪括说只可以去一次, 以后唔去, 无谓浪费金钱.***
***昨晚食了一餐较差晚饭***

老水鹅(豆腐底) - 味到可以, 份量好少, 豆腐好少
老水双拼(墨鱼,红肠) - 份量好少, 味到可以
濠饼- 份量可以, 味到可以
濠仔粥- 已叫大, 但份量好少, 味到一般
上汤生菜- 可以, 份量可以
猪红- 可以接受, 份量可以
龙仔蒸虾- 可以
炒鸡粒(全名忘记了, 只记得有鸡粒底有d类似叶) - 可以