2010-07-16
忍唔住开个ac 黎讲下今日系呢度食左d咩野.一埋到去, 想落单, 我唔该左佢地3次, 3次分别有3个唔同既人都系望左我一眼, 咩声都唔出做自己野, 有d洗手有d煎饺. 等左 一阵啦, 有人彩我啦, d态度真系好唔掂, 不过算啦我当你烦忙时间所以唔好老脾. 之后买完野, 待 左15min先有得拎. 我买左一个65蚊餐, 主要有一碗拉面, 半碗炒饭, 6只饺子同汽水.饺灸系OK的, 够热又几好味. 饭比较油. 不过最最最差就系个拉面. 大佬呀我65蚊就系食你个拉面, 你比碗咩我? 拉面最重要系D汤, 佢比我果碗拉面, D汤系微温既, 真系同热拉唔上关系.有人食面系食微暖架咩? 佢间野, 我估佢主要都系做面做乌冬既, 佢而家整一个咁既暖面出黎, 真系不如执笠算啦, 好差, 唔会再帮衬!!!