2019-05-30 940 浏览
经常比SimplyLife飘过嘅面包香气吸引,好钟意佢地近门口一边卖面包。虽然系一种marketing strategy,好work,因为我每次都因为咁唔入去食都买个包或者cake。门口位置面包放置得整齐吸引,另一边望入去就系dining area。较暗既灯光,比人一种好relax既感觉。Lunch menu 有好多唔同种类同款式,包主菜、西柚茶、餐汤或沙律+$10、Extra coffee+$15。烧海鲈鱼香草烧薯烧意大利黄瓜配香草牛油汁 – 加左盐同香草烧既鱼皮好香,鱼肉唔会烧到鞋口,黄瓜同烧薯唔会烧到好干,保留左本身味道同水份。烧鸭胸烧杂菜香草烧薯黑车厘子汁 – 烧鸭胸连皮食都唔觉油腻,有鸭肉味。杂菜同烧薯都熟度刚好,黑车厘子汁甜甜酸酸咁,配搭感觉新鲜又醒胃。餐汤都几好饮,饮到浓浓既甘荀味。西柚茶好饮,清新解渴~整体上各样卖相都好好,不过食惯淡味嘅人可能会觉得偏咸~
经常比SimplyLife飘过嘅面包香气吸引

1996 浏览

烧海鲈鱼香草烧薯烧意大利黄瓜配香草牛油汁

烧鸭胸烧杂菜香草烧薯黑车厘子汁
餐汤都几好饮,饮到浓浓既甘荀味。

西柚茶
西柚茶好饮,清新解渴~

整体上各样卖相都好好,不过食惯淡味嘅人可能会觉得偏咸~
烧海鲈鱼香草烧薯烧意大利黄瓜配香草牛油汁
烧鸭胸烧杂菜香草烧薯黑车厘子汁