2023-11-24
😭😭😭我每星期落嚟2次香港做嘢, 通常都会食返一餐饭先返上深圳, 一般都系经小红书openrice之类选择我想食嘅餐种! 今日嚟尖沙咀做嘢谂住食返餐正宗啲嘅西餐啦, 心谂点衰都正宗过深圳吧! 我wasai究竟食咗乜呀, 今餐仲衰过红茶茶餐厅! 如果呢度可以讲粗话, 可能半编文都看不入眼!汤㖞, 汤唔系要热咩? 将个牛角包弄到又烂又冻, 你食过将奶茶和蛋挞一齐打烂佢末? 一样!再嚟酥皮什么海鲜呀, 跟本就夹硬将D急冻海鲜放入去, 上面加块皮, 里面好腥无味, 下面热住就当上菜? 做餐厅唔好咁啦!门口老女waitress黑口黑面, menu唔熟又唔覆单, 加上服务态度差又不实收费! 超多不同特惠时段, 佢就系要你乱, 再3问清楚, 但都故意扮作不知! 咪当我真系同胞先得㗎!不老实, 冇诚信! 冇下次!👎👎👎
不老实, 冇诚信! 冇下次!👎👎👎