2013-07-28 488 浏览
italian tomcheese cake有to一向都是我爱的餐厅,价钱超值(Below100可以有 餐汤,主餐,餐饮+甜品),又好味,又靓,佢啲蛋糕真系靓到不得了。每一次都俾放在门口的蛋糕柜迷倒,迷迷糊咁入左去。。。今日我地3人行,因为佢啲餐都比较creamy ,所以只点了1份set + 1个意粉 +1个焗田螺。薯蓉焗田螺。只要满$150就可以加$15换购,好抵,而且绝不马虎,薯蓉捞了蒜粒,厚厚的铺在下面,上面放有大大粒的田螺肉,好惹味呀忌廉白菌意大利饭。忌廉味好浓,饭嘅硬度都刚刚好。赞茄汁烩肉丸意粉。这个意粉是新菜式,肉好似妈咪煎的虾条,韧韧的,有咬口。可以一试。。。。。最后来到蛋糕,一望住甜品柜,2眼发光,款款都想试。之前试过绿茶,朱古力。。。。。。。所以今次试下新款先。。。。。士多啤梨芒果夹心蛋糕。首先上面有粒好大嘅士多啤梨,之后系一层厚厚的白色cream.之后就系蛋糕+饼。。。。。好失望,整个蛋糕都好硬,好似放左好耐咁,连海棉蛋糕都系硬,真系唔系夸张,我用义系分唔开佢地唔通只有信心保证??!!可能我对甜品嘅期待太高,所以就算其他食物出色,都挽回唔返我嘅心。又可能只系这间分店

忌廉白菌意大利饭。忌廉味好浓,饭嘅硬度都刚刚好。赞

唔通只有信心保证??!!

又可能只系这间分店出事啦,所以我俾Ok, 可以一试。
2013-07-27
用餐优惠