2021-07-29 629 浏览
总共四人于7月29日晚上到餐厅用膳,准备庆祝生日席间点左一支香槟,男侍应已经唔识斟酒,倒泻晒啲香槟(大佬我俾钱开支酒,又冇得饮,想点?) 都冇计serve酒既manner了最令人不能接受嘅系,当侍应准备拎蛋糕出嚟嘅时候,俾我哋四人一齐见到佢整跌咗生日蛋糕个牌,佢好不知所措,由得个朱古力牌喺地下起码有10秒,最后佢决定徒手执返起,放返上个蛋糕度成件事我哋四人目击晒,侍应拎蛋糕上枱嘅时候,我哋问佢系咪跌咗个牌落地下,佢仲好意思回答 “oh yea… it’s broken haha” 就谂住离开我哋,完全冇抱歉既感觉系依家COVID状态下,都咁冇衞生意识,我觉得野食几好食都系假。而侍应嘅态度亦都系好差,喺度尾声嘅时候我哋希望佢可以帮我哋添少少水,佢竟然话已经够咗10点钟,我系唔会再serve你哋㗎喇,一啲礼貌都冇。我好希望佢知道10:00之后就要关门亦都系因为肺炎疫情,所以更加应该系卫生上更有意识,唔通真系三秒当冇事?我绝对唔会再帮衬依间野,如果见佢摆盘靓或者见d人话好食想帮衬,建议大家三思
总共四人于7月29日晚上到餐厅用膳,准备庆祝生日

2021-07-29