2016-11-01 629 浏览
呢间舖头真系以为唔食佢唔得。😡😡😡首先写单个阿姐已经唔知做咩,叫完之后再问一次,唔紧要,同你讲多次;叫芥兰黎通菜都算;叫豆浆又唔黎要再讲😖好啦,叫佢既大肠米线,点知黎左见碗野咁清,咪摷下会唔会系底,都唔见,叫个人黎问,点知佢话返我转头做咩摷佢碗野,一睇就知系小锅米线!(好笑,会唔会知呢?)之后同佢讲你地上台个时都话系大肠嫁噃,会唔会知你地口个句同碗野会唔同呢!之后厨房个男人出黎问咩事,话不如加番大肠俾你加多我$10!(有无病呀!你又懒唔愿意整过碗,当加番个大肠俾我大恩大德咁,所以要加我$10!!系咪应该同你讲声多谢呀!)咁我当然话你黎错野,点解要加我钱?之后个男人话系要咁嫁㖞,一人行一步好㖞,咪话加番个大肠俾你啰!(呢个咩逻辑)我同佢讲,而家唔系一人行一步,你错仲要收我$10,系你进一步,个男人窒一窒,唔够人讲,竟然同我讲 「咁你唔好食啦」,拎埋走碗面哼,你放心,我一定以后都唔会黎食😡😡😡可惜Open rice 无负分
呢间舖头真系以为唔食佢唔得。😡😡😡

(好笑,会唔会知呢?

咁我当然话你黎错野,点解要加我钱?
(呢个咩逻辑)

哼,你放心,我一定以后都唔会黎食😡😡😡

可惜Open rice 无负分