2018-09-07 1000 浏览
友人介绍新开既吉列猪扒店,一响都食开铜锣湾食咗几十年果间店,更系要试下食新野睇下有无得同佢比美味啦~星期五晚7点几,等咗大约30分钟就可以入座,唔算太多人,但佢地话要1个钟头交枱给其他客人,心谂呢到食个餐都要成2百蚊,点解好似食快餐咁既,已经黎到试菜就算啦! 我叫咗熟成肉眼猪套餐,老公叫咗猪柳同西冷套餐。眼见其他食客既猪扒已心知不妙,面头有一层油,因我食开果间表面系唔会见到油十分干爽的。好啦野食黎到啦,果然个面系见到有油,底部更多,食落大家都预架啦,食到一口油,完全无酥脆既口感,败笔! 沙律中规中矩但佢地个芝麻沙律酱,味道好浓,这个我喜欢。呢到系无得添饭同加菜的,连茶水都无提供,座位十份迫~

呢到系无得添饭同加菜的,连茶水都无提供,座位十份迫~

2018-09-07