我都估唔到闹市中央会有间咁靓既餐厅 设计温柔简约❁⃘*.゚近门口位置有大幅窗口🪟 打卡更佳 走廊都算阔 大部份座位可移动整体唔错 主食同饮品都几好╰(*´︶`*)╯✦ ʟᴜɴᴄʜ sᴇᴛ 牛扒🥩牛扒份量够 望上去有少红 但系够𩠈身 系medium既质地 酱汁配搭得几好 唔会腻 =͟͟͞͞♡ 但系啲配菜就烤得少少奇怪 系脆既同埋有阵烧焦味( ・﹃・ ) 餐汤系菠菜汤 有少少草青味 ✦ 法式橙酒班戟🥞如果钟意食偏酸既甜品 呢款就啱你喇🧡( ˙∀˙ )/ pancake底几软熟 够热既 但系橙酒酱 酒味比较淡 橙味好突出 所以偏酸左啲啲 钟意酸啲既甜品 记住试下佢✦ ᴘᴀʀɪsɪᴀɴ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ 巴黎人朱古力🌉几钟意佢杯朱古力 系要自己倒牛奶入啲朱古力度既🐮🥛·˚ ༘♡ 🍫·˚ˎˊ˗ 朱古力味浓郁 饮落去都几滑✦ ᴘɪᴄᴄᴏʟᴏ ʟᴀᴛᴛᴇ 特浓牛奶咖啡☕️正常发挥 拉花好靓 同埋会比普通牛奶咖啡细杯少少既

整体唔错 主食同饮品都几好╰(*´︶`*)╯

✦ ʟᴜɴᴄʜ sᴇᴛ 牛扒🥩

✦ 法式橙酒班戟🥞

✦ ᴘᴀʀɪsɪᴀɴ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ 巴黎人朱古力🌉

✦ ᴘɪᴄᴄᴏʟᴏ ʟᴀᴛᴛᴇ 特浓牛奶咖啡☕️
正常发挥 拉花好靓 同埋会比普通牛奶咖啡细杯少少既
巴黎人朱古力,  特浓牛奶咖啡
ʟᴜɴᴄʜ sᴇᴛ 牛扒
法式橙酒班戟