2024-10-03 557 浏览
对于热爱面包🥐同🍮酥皮蛋挞既我,喱间🍞面包店绝对系不能错过🚫开业以来,店里面何胃光环耀眼✨口碑如潮💬甚至有几间分店🏬成日经过见到长长人龙👥到底有D咩咁吸引🤔作为一个对面包情有独钟既吃货🍽️今日我终于去咗铜锣湾分店🏙️呢度嘅包款式真系好多😍由松软口感到酥脆外皮🥖每一款都令人爱不释手❤️简直系面包控天堂🌈其实今次嚟嘅目标就系开心果挞🥳花花造型好似艺术品🎨挞皮酥脆可口🥧开心果馅味道清淡🍃配上甘香松脆口感,搞到每次经过都要入去买返个🛒另外,仲买左肠仔竹炭包🌭榛子朱古力卷🍫同朱古力扁牛角包🥐每一款包都展现左超高的皮技术👨‍🍳快D黎朝圣啦🙏绝对唔可以错过✨🥳🍞𝐇𝐚𝐬𝐡𝐭𝐚𝐠 𝐁🥨🥐🍞🥖📍铜锣湾利园𝐖道𝟔𝟕号宝荣大厦地下𝐅舖#hkfoodie #hongkongfood #hkfood #香港美食 #美食 #优惠 #香港好去处 #香港打卡

𝐇𝐚𝐬𝐡𝐭𝐚𝐠 𝐁🥨🥐🍞🥖
📍铜锣湾利园𝐖道𝟔𝟕号宝荣大厦地下𝐅舖