👧🏻😋👅🍽✨不能错过的恬静高质cafe🤤-◼️ 位于裕民坊2楼角落既Black Coffee位置方便又够静, 品质有保证会食过翻寻味, 做埋会员储分就最岩🫶🏻-🍔 香煎口水鸡扒汉堡包配薯条 $118💯HeySoNuts既口水鸡扒出色在于无论配窝夫定burger都有如漆黑中既萤火虫咁出色🤤💯口水汁浓而不腻, 充份渗透系鸡扒每一寸, 啖啖麻香同甜甜地既包好夹💯如果唔太好沙律菜, 薯条$20都抵转, 金黄酥脆实心有料到, 简单点茄汁已好好食-🍝 龙虾浓汤意粉配虎虾 $98✨睇名以为系汤意粉咁新颖😂 但都对品牌好有信心拣左, 原来系龙虾汁姐😝 但的确好浓郁挂满每条意粉; 虎虾已去壳都好鲜甜-🍫 三重朱古力窝夫配朱古力雪糕 $98💯窝夫入面有流心朱古力! 再洒上朱古力碎, 脆脆, 再挤埋朱古力酱同浓香朱古力雪糕其他都唔止三重! 💯窝夫超香蛋香仲脆卜卜; Cream好滑, 斋食好甜, 但成个甜品一齐食神奇地唔会觉得腻-🐥 水牛城鸡翼 $68✨鸡翼炸得又脆又juicy, 酱汁份量适中唔会太漏, 咸咸甜甜都唔会太辣-☕️ Blackccino $44💯出面都少见! 厚泡令口感好幼滑, 比斋啡多左泡沫层次;
👧🏻😋👅🍽✨

🐥
水牛城鸡翼 $68
☕️
Blackccino $44
💯出面都少见! 厚泡令口感好幼滑, 比斋啡多左泡沫层次; 咖啡豆都好甘香

🥛
冻榛子鲜奶朱古力 $48
✨厚鲜奶好滑, 榛子同朱古力都唔会太甜, 三样野好balanced