2023-12-21 1214 浏览
其实之前已经食过一次,觉得都ok价钱都合理,新开又免加一所以冬至都谂住book返佢嚟食,都知到时可能收费会贵少少(例如+1 ),但好奇怪, book枱后打去餐厅想confirm问收费等等 ,听电话个男人一路支支吾吾,问乜都游花园,话到时2日前再confirm。终于,2日再打去,明明5pm正常都无乜客,就话好忙,听日再覆我,到1日前终于打黎,就叫你订佢𠮶个差唔多4000蚊嘅餐,话咁你会好迫又要等又点,然后答佢唔驶想散叫。就话咁你预到时系要等耐d。另外,因为OpenRice book枱只可以book到一张,所以屋企人用第二个acc book第二张,咁屋企人就答佢2个booking系一齐,叫佢都联络我,点知个呀姐就又系sale套餐,仲自己系咁话就咁决定啦。基于以上唔清唔楚,所以家人再打去问下,当然又sale套餐啦,但就系咁话咩你到时8点无野食嫁啦,乜都卖晒,又话咩无位要等咁我预约黎系做乜?见之前都人话佢信用卡碌多人钱,另外有个仲惨中秋去到现场先又拎个中秋餐牌我觉得节日特别收费系好合理,但佢经营手法好有问题,好似尊登讲到好模糊咁。野食系叫唔差,平日个餐牌都合理但就好似好讲彩数,唔知几时会遇到佢
其实之前已经食过一次,觉得都ok
价钱都合理,新开又免加一
咁我预约黎系做乜?
野食系叫唔差,平日个餐牌都合理
但就好似好讲彩数,唔知几时会遇到佢d特别安排咁
佢今次好似都系博你临时股票唔会转其他餐厅,到你去到唔通你成家人唔做节咩?
所以我唔会再帮衬
大家要唔要帮衬就自己谂
我只系想提醒大家!