2019-08-08 431 浏览
呢间野开左咁耐我都未试过,因为个个朋友都同我讲无乜特别,可以唔洗刻意黎。不过今日咁岩行过又无人所以入去试下。我地四个人,叫左3个咸品,一个甜品,份量非常够,当中有一个男生都非常饱。最好食系smoke salmon egg benedict,个汁酸酸地又不会太过份(我有食过有d整到好酸),我觉得呢间味道适中。而其他食物都系average ,不要太大期望就可以了。另外,我地叫左个banana chocolate pancakes ,我地最初以为点解无banana 系入面?原来一咬,佢系pancake 入面酿左入去有阵阵香蕉味不过唔太浓,我本人都系中意食有一块块香蕉喺pancake 度个d