2022-01-03 113 浏览
📌太子♨️等太子西洋菜北街159A恒安大楼地舖@awaitcafestudio ❤️满心期待去试呢间人气唔错嘅cafe,可惜失望而回,食物非常一般,职员服务态度亦非常一般,临走企图想同我斗嘴,我都费事睬佢,呢啲唔会有下次,冇必要”等”嘅一间Cafe📍烟三文鱼菠菜忌廉意粉呢个味道最正常亦算吸引📍罗宋汤配面包+$68转set,个罗宋汤冇辣味冇番茄味,似翻兜再翻兜水流流,系叫多几旧牛肉咬下,个包林嘅,一DD都唔脆,转呢个set系错误的决定📍Await手打牛肉汉堡一上枱个薯条已经系「揼骨条女唔掂」,完全好似冇炸过,睇吓个包点先,个牛肉真系呢⋯⋯冇牛肉味冇咸味冇腌过得雪味,接近霉嘅边缘,阴公,可能食老麦汉堡包仲好食过佢,差👎🏻📍Latte📍Matcha latte两杯饮品还算正常食物:6.5/10抵食:7/10环境:7/10。。。#食在太子 #太子美食 #princeedwardfood #hkcafe #hkrestaurant #美食日记 #美食分享 #cafehk #hkfood #foodhk #hkig #hkigfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodp
📌太子

两杯饮品还算正常

食物:6.5/10
抵食:7/10
环境:7/10

#食在太子 #太子美食 #princeedwardfood #hkcafe #hkrestaurant #美食日记 #美食分享 #cafehk #hkfood #foodhk #hkig #hkigfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodieblogger #foodie #foodiehk #foodphotography #foodporn #foodpics #foodblogger #foodstagram #foodielife #foodblog #foodieblog #相机食先 #香港美食