2011-06-12
平日夜晚去, 6pm, with discount coupon因为怕忙要等好耐, 所以6pm就去, 之前几天就book定位, 因为之前打亲都话fully booked因为系discount coupon同个果度个nightview 真系好正, 我先买coupon去试.... 去度如果唔见到台, 我只是decoration, 都好grant, 但当坐满就.....地方小, D台好迫, 我同格离台距离仲埋过去茶餐厅食饭时搭台 除了reception, 只得个经理同另一个server. 人手极度不够, 可能未返齐挂? 不诚实一:with coupon 10度菜+1款main dish+ 2款甜品如果你点唔够10度菜, 系米应该提示下个客呢? 个main dish等差不多1hr先到, 仲要三等四等先度, 仲要又个restaurant晤爆坐到爆先到, 我觉得需要改善下lor不诚实二:埋单果时, 竟然连coupon已经比左果个price都几埋落去, 埋单前仲问经理团购果D, 系米应该已经一早计左$, 个经理话系, 点知张bill来到, 竟然未扣数, 个经理都仲口口声声话已经扣左, 直至望真D张b
不诚实一:
不诚实二:
埋单果时, 竟然连coupon已经比左果个price都几埋落去, 埋单前仲问经理团购果D, 系米应该已经一早计左$, 个经理话系, 点知张bill来到, 竟然未扣数, 个经理都仲口口声声话已经扣左, 直至望真D张bill, 佢先立刻去correct. 如果我地唔同个经理double check, 米比double $ lor??? 有D像比人骗wor....
埋单total计左我地五百几差不多六百元. (因为个portion实在太细碟, 我友人不得不叫多两个fried rice食, 相信叫多两个fried rice, 加两个drinks ($28/drink) 再加tax, 埋单唔需要差不多六百元? 呢项不诚实是人为错误吧????)
团购目的都是想多D人认识, 我觉得At Corner呢度要做好小小, 免得顾客食得不放心之余又不开心甘走.
大至上, 如果未坐爆人, 只得几张台有人, overall, 其实都几好. (不过个场确实好鬼细)
个经理都好有耐性甘用英文provide service. GOOD
但要讲到其他楼主话, At Corner有米芝连reward, 我真系想知, 呢个reward系用什么来做standard ~~