2017-05-07 1993 浏览
之前阿囡百日宴已经试订过一次蛋糕,点知明明order 左四点先送蛋糕,佢地朝早11 点就到,个蛋糕咁大个,我个party 夜晚先开始,当时仲要系夏天,搅到我要喺屋企开大冷气同即时落街买几个雪种去雪住个蛋糕,而且佢仲要收我$380运费,其实如果佢一早话运输安排唔到,我自己call 车都可以,不过最后见个蛋糕都ok, 又唔想冒险试其他饼店,所以今次再揾返佢地订阿仔百日宴蛋糕,点知今次又出事,我订左个大蛋糕同三打cupcake,连布置既stand 都买埋,佢居然可以临时话我知雪柜坏左d cupcake cream 坏晒,所以我订既cupcake 送唔到黎,听到呢个消息我完全哑左唔知讲乜,真系估唔到可以咁不负责任,一句雪柜坏左比返钱我就算,经过两次既深刻教训,我真系完全对呢间饼店死心,就算d 饼几好食都无用,我从来都无喺openrice 写食评,但今次真系好嬲,所以要出黎比劣评佢地😤😤😤
外卖送餐