2023-03-19
晏就去左朋友屋企玩猫(´▽`)由于朋友住个边系无野食,只好叫外卖😂朋友推介呢间burger话食过几次都唔错,反正我都无乜想食,就试下个burger .禁禁下发现三个餐同四人餐差唔多价钱,所以我哋三个女仔叫左个四人餐,我知系一定食唔哂😂食唔哂留返比朋友夜啲食🤡🤡🤡.家庭分享汉堡套餐 $348套餐包四个burger,八只辣味鸡翼,四份薯条或洋葱圈同四杯饮品。我哋叫左珍宝鲈鱼扒汉堡+经典牛肉芝士堡+黑松露芝士牛肉汉堡(+$9)+黑醋南蛮鸡堡。而薯条就叫左一份洋葱圈+两份蜜糖芥末薯条(+$9)+一份芝士烟肉薯条(+$9).鲈鱼扒汉堡鱼柳炸得香脆,正常发挥.经典牛肉芝士堡,牛肉系自家制食落juicy混合洋葱增加口感,整体味道不过不失.黑松露芝士牛肉汉堡牛肉自家制食落juicy口感松化唔实净,而且大块又厚身只系混合左洋葱我唔钟意食😂可惜黑松露味唔够浓,不过可以一试.黑醋南蛮鸡堡鸡扒炸得几香口但黑醋味唔太够.洋葱圈炸到脆卜卜,正常味道.蜜糖芥末薯条朋友劲钟意食,薯条配蜜糖芥末好难唔好食,不过我一般蜜糖芥末.芝士烟肉薯条完全无芝士味🫠我食返原味薯条会开心啲.饮品叫左两罐汽水同两枝白桃乌龙冷泡茶(+$6
家庭分享汉堡套餐 $348
鲈鱼扒汉堡鱼柳炸得香脆,正常发挥
黑松露芝士牛肉汉堡
黑醋南蛮鸡堡
鸡扒炸得几香口但黑醋味唔太够
洋葱圈
炸到脆卜卜,正常味道
蜜糖芥末薯条
朋友劲钟意食,薯条配蜜糖芥末好难唔好食,不过我一般蜜糖芥末
芝士烟肉薯条
完全无芝士味🫠我食返原味薯条会开心啲
饮品叫左两罐汽水同两枝白桃乌龙冷泡茶(+$6)
白桃乌龙饮到好轻微既桃味茶味唔算浓
我哋到夜晚先发现漏左鸡翼无比我哋😂不过隔左太耐所以就由佢~