2023-01-23 142 浏览
首先去到俾左杯茶我地饮,但个tea set 等左半个钟以上。 我估个男侍应冇落到单。因为前面张枱迟我地好多入去,但佢地散叫点心已经食紧。咁等咁耐,顺便问下可唔可以有位俾我地坐outdoor.见野食仲未到,出面有位咪问多次。重点系我坐个位隔离佢地系不停执d碗碟,坐都坐得唔舒服。点知佢地俾左一对迟过我地入离坐outdoor, 又话唔够人手执枱,好多人想座出面,话食完可以出去。呢个问题都唔系第一日发生,安排上可以有所改善。如果唔想人坐出面,一系直接关左outdoor.咁我食完行去outdoor其实系有劲多位。女待应仲话我地可以坐低饮茶。咁刚刚问个两次系咩意思。食物系几好,但我真系冇享受到,等左咁耐同侍应服务质素,真系要考虑一下。

咁等咁耐,顺便问下可唔可以有位俾我地坐outdoor.