2020-06-26 268 浏览
饮品 1. Pear sparkling tea 入口清甜,仲有好多果肉, 因为自己都中意食梨,所以呢个大爱呀! 2. 水煮鱼 好大煲,入边有牛柏叶,娃娃菜,粉皮,芽菜,桂花鱼,水煮鱼个汤够晒麻,但系就真系冇乜味啦,啲鱼都唔入味。如果再入味啲呢咁就完美喇。粉皮都好烟银,一路倾一路食就好快食晒。 3. 扁皮鸭扁皮鸭佢就连埋肉,四个人都大约可以每人食三块,冇数到有几多块皮🤣但系皮呢就偏厚,仲有少少芝麻。味道都唔错嘅,如果配菜可以再多少少会更加好。 4. 糖醋排骨 佢未到唔系唔好食,但系就我唔会赞佢好食😂我好似讲到好矛盾,我觉得炆得吾够入味同冧,食落去好似姜同埋醋偏重咗。5.口水鸡 去买骨有牙签好方便就咁食、不过份量就偏小,而且味道唔够川味🧐甜品: 6.黑糖糍粑系原味既糍粑面上淋有黑糖,但糍粑口感不够烟韧,黑糖有少少偏苦。整体评价都OK。食物选择多,好快就拣到可以食乜💕
饮品 1. Pear sparkling tea

4. 糖醋排骨
糖醋排骨

5.口水鸡

甜品: 6.黑糖糍粑

整体评价都OK。食物选择多,好快就拣到可以食乜💕
2020-06-25