2016-08-03 558 浏览
落左8号波,就打算同老公去饮茶医肚。 其实好明白d 员工打风都要番工好惨,但酒楼趁风打劫, 全日正价, 收我地钱又唔系落前线袋,我就唔系甘buy! 所以转场去Puzza Hut 食下午茶。好在唔使等位,但入面都几多人,野食都等左25mins冻柠茶冻奶茶野饮先上。 其实可拣汽水可以refill 或者 加钱转冻饮。 糖浆自己落, 可以先有调教甜味脆肉鸡肉饼卷新出品, 皮都算烤得脆,入面馅料唔多, 味道系波菜鸡肉白汁,普普通通。旁边d 伴碟菜都唔知想点,发黄缺水, 又完全无汁,都唔知点食好,最后就变左无食千岛海鲜mini 批叫番呢d 实无死,味道一如以往甘好, 而且mini 批我觉得比大批烤得更脆。 可惜可能size 关系, 批馅料唔多, 食黎食去都系cheese, 海鲜就极少打风都要招呼我地,Salute!
好在唔使等位,但入面都几多人,野食都等左25mins
冻柠茶
冻奶茶
脆肉鸡肉饼卷
千岛海鲜mini 批

打风都要招呼我地,Salute!