2018-02-22
今日起身谂住去食个all day breakfast,谂起都有半年无来过heato食,就来了。下午1点半来到,不用等位,好开心。一如以往出餐超级慢,餐厅里只得一枱2位已经食紧既客人,我地等左真系好耐先上到野饮,iced chocolate 同 latte ,我自己行去取糖,第一樽糖一开已是吉樽,问员工仲有无糖,佢话后面个樽通常都有,我话两樽都吉架,佢就好似去左隔离舖攞左樽糖番黎😅 我用完就急住拎俾另一张枱既客人🙈之后差不多饮完杯☕再等,员工才走来问我地,话无哂烟三文鱼,改parma ham 代替好不好,唔好都要好架啦😅再等了一会,all day breakfast 才上枱,真系等左坚耐😅 今次来,没有了hash brown 真系有点失望,因为最like heato既hash brown,整体个all day 不过不失,parma ham 略厌过咸,其他bacon, ham, toast, potato wedges, sausage 都几好,员工态度比以前好了好多👍