2020-02-12
OP Mall 开左廿一堂,今日同老公过咗去试一试。去到嘅时候大约下午三点几,由于有武汉肺炎嘅关系,街上嘅人都少咗好多,但系店舖内大约都有三份一嘅客,都比预期中多人。店舖可以用自助落单机,亦都可以去柜台付款,付款之后就可以揾位坐低,萤幕会显示你嘅单号,到你就去食物柜位攞嘢食👍🏻我就叫左一个三文鱼子厚切牛脷饭,要巨峰🍇提子梳打特饮。三文鱼子都唔算少,重点系厚切牛脷真系好好食,好林好juicy。个特饮就麻麻哋,下次可以唔使加钱转。另外跟餐有一个大福,入面全部都系忌廉,个人觉得普通。而我老公就叫左个铁板和牛丼,老公话个温泉蛋紫菜饭好加分,和牛方面生得滞,不过系几好口感。老公加钱叫咗个抹茶红豆特饮,都系普普通通。买单食咗$163,咁嘅价钱,咁样嘅质素 ,不过不失啦
买单食咗$163,咁嘅价钱,咁样嘅质素 ,不过不失啦