2022-03-19
白田游最后一站就系👧🏻中学时都有帮衬过嘅九龙堂!记得佢系好受附学校学生+居民欢迎!就算而家学生唔洗返学,下午一点都有唔少人帮衬😆🌟红烧牛腩拌面是日精选系红烧牛腩拌面🐮,牛腩有大概5-6小块,重豆瓣酱味,偏甜一点。至于拌面面线用上扁面,点嫌煮得太耐有啲腍身😮💨。拌面酱汁较重酱油味,👧🏻就觉得唔太岩口味啦!份量唔算太大碗,男士们最好叫多个小食啦!🌟原味黄金盐酥鸡🐥Quarantine 咁耐都冇点食过炸物,👧🏻决定大解放叫个盐酥鸡自私食!一份细炸鸡$18🍗话就有8粒,实际上我谂10粒都有!盐酥鸡先裹上薄身蕃薯粉,口感不错,可以内里鸡肉太鞋身冇咩肉汁🥲🥾(唔个系未用左鸡胸咁健康?连最钟谂食鸡胸嘅👧🏻都觉得一般),睇嚟今次失准啦!🌟黑糖珍珠鲜奶套餐原本已包饮品,但👧🏻就想叫其他饮品,+$13换咗黑糖珍奶🧋!炒黑糖味颇重,珍珠够烟靭🥰如果店员可以唔好咁重手,落少啲冰,奶味再浓郁啲就好啦😆
🌟红烧牛腩拌面
🌟原味黄金盐酥鸡🐥