2006-01-22
岩岩知搬左新铺,地方细左,装修比以前差很多,8:30去到我地4个人,一行埋去个rep同我地讲要30分钟,当时都唔系好多人等,唔洗咁耐呀,再问多次佢洗唔洗30分钟咁耐,佢就唔耐烦咁同我地讲,而家地方细左,同埋有人等紧,都要咁耐,最好订位,态度劲差,个rep系著黑衫应该系经理级人终于到我地有位,点知得张方台坐中间,问个rep有冇得转隔离卡位大d,因为岩岩张卡位走左,话佢check左先,跟住佢已经带左第二台2位既客入黎,佢就话呢张台有人㖞我地叫左个appetizer组合,papaya salad,bbq chicken,baby back rib,串烧虾,同埋涷拧茶,个头盘唔错,但d鸡就好salty,其他都ok,不过d rib就比以前细份左d员工同以前果d有d未见过,有d就仲系度,不过出餐个员工拿d food黎果阵好似好恶咁大大声,仲等我地拿开d野比佢摆低,唔系中国人,好似泰国定系东南亚人咁啦,跟住黎左个中国人同我地摆好d野仲同我地介绍d food,同我地换碟加拧茶,态度非常好总数八百几埋单果时个男经理态度唔错,同我地介绍张好似coupon既卡点用,临走时仲好亲咁同我地say bye,出门口
总数八百几埋单果时个男经理态度唔错,同我地介绍张好似coupon既卡点用,临走时仲好亲咁同我地say bye,出门口时个rep就好似冇乜反应咁,有我地直行直过
总括黎讲d food都ok,但d员工就好参差,serve我地果d唔错,但个rep同送餐员工就希望下唔会系咁啦,下次我都会再黎既