2019-01-30
2018年最后的晚餐,当然要食豪华一点啦!所以就走左去试下元朗yoho mall 既一间装修几好既西餐厅,结果就不过不失啦。头盘我地叫左个盐砖油甘鱼他他配柠檬榄油汁,第一次咁样试食,咸咸地酸酸地几开胃,不过嫌份量比较少,不太够食。盐砖油甘鱼他他配柠檬榄油汁($98)之后就叫左一个三色德文群蟹肉。蟹膏意大利饭,一碟几特别既菜式,佢分左三样唔同既配搭试,分别有意大利饭、串烧同蟹膏,一次过可以满足三个愿望,感觉几特别,有惊喜,都推介大家可以试一试呢个。三色德文群蟹肉。蟹膏意大利饭($158)而主食方面,就叫左两样,第一样就系烤美国牛扒烤美国牛扒($198) 叫左7成熟,味道正正常常,没有甚么特别,不过不失。特别喜欢他们的薯蓉,可能自己本身都钟意食薯蓉,所以觉得好好味。另外,就叫左海鲜串配意大利面,个个串串几特别搞笑,而且咁样配出黎卖相加分,味道几好食。海鲜串配意大利面($158)呢间主要系食环境,份量同味道就真的是一般般,没有甚么惊喜,不过不失。最岩就系情侣或者纪念日黎呢到食都唔错。
之后就叫左一个三色德文群蟹肉。蟹膏意大利饭,一碟几特别既菜式,佢分左三样唔同既配搭试,分别有意大利饭、串烧同蟹膏,一次过可以满足三个愿望,感觉几特别,有惊喜,都推介大家可以试一试呢个。 三色德文群蟹肉。蟹膏意大利饭($158)
而主食方面,就叫左两样,第一样就系烤美国牛扒 烤美国牛扒($198) 叫左7成熟,味道正正常常,没有甚么特别,不过不失。特别喜欢他们的薯蓉,可能自己本身都钟意食薯蓉,所以觉得好好味。
另外,就叫左海鲜串配意大利面,个个串串几特别搞笑,而且咁样配出黎卖相加分,味道几好食。 海鲜串配意大利面($158)