🇲🇾🇲🇾嚟到马来西亚餐厅,当然要试下佢既海南鸡饭。🤪🤪🤪以$88 黎讲的海南鸡饭,价钱尚算合理。👍🏻份量很足,鸡肉很嫩。鸡香饭很香好够味。🤗🤗🤗而马来咖哩鸡捞面比较失色。不太建议点黎食。鸡有D '鞋'。捞面系有很浓厚既咖哩味,但食到一半己经觉得好滞,唔想再继续食落去。🥴🥴🥴另外,加了$38 点了佢地既咖央多士同猪肉串。本人不太喜欢咖央多士,有点儿甜同埋斑兰味唔系好出。😓😓 而猪肉串都几好食,好juicy!😋😋由于今次食既嘢比较重口味,所以点了柑桔特饮。相比食物,觉得野饮真系好需要改善。平时我叫野饮都会叫少甜,但今次冇话要少甜/冇其他要求,杯柑桔特饮唔够味,冇甜味,唔知系咪唔记得落糖。🤐🤐🤐🤐觉得如果有翻D甜味,就会好饮好多。😚‼️留意翻系俾钱方面,只收现金或八达通。请带备足够既现金!员工服务都唔差。环境都几阔落,坐得都几舒服。

‼️留意翻系俾钱方面,只收现金或八达通。请带备足够既现金!

员工服务都唔差。环境都几阔落,坐得都几舒服。

马来斑兰咖央多士
香烤猪肉串