2024-07-14 64 浏览
去左东涌outlet谂住买波鞋, 行到咁上下开始肚饿就揾野食.睇openrice呢间韩国菜人气好高, 而且有几间分店, 可能我唔系食饭时间, 所以无人排队, 一于试下.餐牌价格都略高, 先叫两样试试.见蛋包饭好似系必食, 所以要左牛肉蛋包饭, 卖相几靓, 蛋包真系包得好实在, 无松散, 一切开入面系有汁既饭, 甜甜地既, 配埋蛋一齐都唔错. 而个牛肉都几嫩, 无筋唔韧, 味道唔会太浓同太咸.仲有芝士炸鸡, 呢度既炸鸡比较细, 所以一口两口就可以食到, 唔会太难处理.炸鸡都脆口既, 芝士粉味唔算好浓, 都要点附送既酱一齐食先有D味道.仲有几条年糕同薯条附送, 唔算特别.整体味道OK, 份量都正确, 不过价钱比较贵, 唔洗排队先会再食.
餐牌价格都略高, 先叫两样试试.
而个牛肉都几嫩, 无筋唔韧, 味道唔会太浓同太咸.
仲有几条年糕同薯条附送, 唔算特别.
午餐