2014-11-11 612 浏览
同朋友仔同佢个仔系铜锣湾区食完晚饭,横掂时间尚早,大家话不如揾个地方再倾过,谂咗一阵子,最后去咗「松记糖水」。话晒食糖水,大家见到个MENU就好自然地好开心咁拣下食乜,左拣右拣,心大心细,样样都想食。我朋友个仔一坐下即刻话要食朱古力雪糕,结果朋友个仔叫咗「Summer」即系朱古力加芒果雪糕球加生菓加2条百加支。我见碗甜品都有好多好大件生菓,$34蚊算OK。而我朋友叫咗碗热嘅「海底椰紫米露」,佢都话唔太甜,OK好味。而我梗系叫咗我超LIKE嘅「心太软加芒果雪糕」,其实雪糕系有我得拣味道,有芒果,曲奇,草莓,朱古力同云呢拿,5种口味。不过我觉得我个件心太软个SIZE细咗啲,而味道方面,都系不是太甜。总括来说,个日埋单都系$103,唔洗加一,价钱都都合唔,当然系铜锣湾来说。
Summer - 朱古力加芒果雪糕球加生菓
海底椰紫米露
心太软加芒果雪糕
2014-11-08
$35 (其他)
心太软加芒果雪糕