餐厅: 天仁茗茶 (港鐵大埔墟站)
资讯:

2019-03-16 291 浏览
今日搭完火车经过见到天仁茗茶,心血来潮好想饮珍珠奶茶,正当排队嘅时候,见到买一送一嘅牌,就即刻问店员,是需要完全一模一样,可惜我老公想饮冻野,但我又想饮热饮。咁样就用唔到买一送一嘅优惠。如果想用买一送一都唔系就咁出示信用卡就得,要喺Facebook Messager搜寻恒生信用卡要即时沟通,获取优惠讯息,才可以使用,一听到就觉得麻烦,所以唔想试。 饮品:冻香芋奶绿-我叫咗少甜,甜度啱啱好,个底好多香芋粒,最好搅混先至饮。热珍珠鲜奶茶-叫咗微甜,好似冇咁好饮,唔通呢家冇咁好饮?服务:咁啱见到有个外籍人士,职员都会用英文介绍饮品,后尾顾客觉得比较甜,职员都会问想加多啲茶还是加多啲冰。服务态度良好,唔会觉得客人麻烦。

饮品:

热珍珠鲜奶茶-叫咗微甜,好似冇咁好饮,唔通呢家冇咁好饮?

服务: