2020-01-16 224 浏览
今日同朋友特登由九龙走咗去IFC, 就系为咗食呢一碗拉面喇!去到要问路先揾到间野间店舖环境几靓都算舒适唔错架!食野既环境都几影响食物感觉架嘛😌我就叫咗一碗烟熏黑椒豚骨拉面,朋友就叫左贝汁酱油拉面!豚骨汤底都几浓架😋还有浓浓黑椒味,侍应还会辣辣地,我就觉得唔辣喇🤣面条幼身,软硬煮得适中!果几条炸牛蒡真系好邪恶好正😹😹块豚肉就...普通啦得一块仔,肉食兽可能需要加钱要多块了🤣贝汁酱油汤底带清香浓味,较咸还是比较喜欢豚骨汤🤣豚肉饺子就十分普通无特别,可以唔洗食,而且$78这个质素太贵了,不值一吃唐扬华味鸟就可以一试,外脆内软,鸡肉很嫩喔!配上佢既芥茉酱,味道很搭呢!可以一试!整体不过不失,价钱方面略贵,两人咁都食左470$,不过中环寸金尺土既地方,应该差唔多挂🤣
我就叫咗一碗烟熏黑椒豚骨拉面,朋友就叫左贝汁酱油拉面!
贝汁酱油汤底带清香浓味,较咸
还是比较喜欢豚骨汤🤣
烟熏黑椒豚骨拉面